Invitație și Comunicat de presă 4 septembrie 2015

Cu prilejul înființării Asociației EXPORT CLUB București Brașov Bavaria,

sunteți invitat la o

Conferință de Presă

vineri 4 septembrie 2015 ora 11:30 la Hotelul Kolping, strada Petőfi Sándor 27, din Brașov, sala Octogon

Conferința de presă va fi susținută de către prezidiul www.export-club.ro, având ca invitați de onoare pe domnii Bernd Pantze și Hans-Joachim Kraemer din partea conducerii clubului partener din München, Germania.

Comunicat de presă

În ziua de 4 septembrie 2015, la orele 11:30, va avea loc la Brașov deschiderea oficială a

Asociației Export Club București – Brașov – Bavaria

în Sala Octogon a Hotelului Kolping, strada Petőfi Sándor 27.

Export Club București – Brașov – Bavaria este o formă asociativă de drept românesc care a luat ființă din nevoia mediului de afaceri de a se organiza reprezentativ, pentru ameliorarea exportului și a relațiilor economice internaționale ale României cu state ale Uniunii Europene și în special cu landul german Bavaria.

Grupul de inițiativă s-a bucurat de sprijinul asociației partenere din München, www.export-club.org

În perioada 3 – 6 septembrie 2015, un grup reprezentativ de oameni de afaceri, membri ai clubului de export din Bavaria, condus de către domnii Bernd Pantze și Hans-Joachim Kraemer, efectuează o vizită la Brașov în vederea înființării unui parteneriat de comerț exterior.

Asociația www.export-club.ro cu sediul la București, strada Academiei nr. 35-37, scara A, mezanin, ap. 1, sector 1, își propune să înlesnească legăturile de afaceri românești în spațiul de limbă germană, cooperarea economică cât și schimbul de experiență în domenii de interes mutual. Se intenționează sprijinirea intreprinzătorilor români, membrii ai clubului, care desfășoară activități de export, prin transfer de know-how, realizarea unor contacte cu cluburi partenere din Uniunea Europeană în special în țările de limbă germană, cât și promovarea unor proiecte pe terțe piețe.

dr. Alex Todericiu
președinte
www.export-club.ro
București,  01.09.2015

Lasă un răspuns